Gratulerer med fagbrev!

Jwan Karim

Den høytidelige seremonien fant sted i festsalen i Oslos rådhus og åpnet med fanfaren Til håndverkets pris. Ordfører Marianne Borgen ønsket velkommen og Nasjonalbibliotekets direktør Aslak Sira Myhre viste til fagarbeidernes historie i sin tale for dagen. Han pekte på at det kanskje er på skuldrene til fagarbeiderne Norge skal stå etter oljealderen.

Under Henrik Sørensens panelmaleri, Arbeid, administrasjon, fest, fikk til sammen 375 nyutdannede fagarbeidere og svenner utdelt fag- eller svennebrev av Harald Braathen, leder i Yrkesopplæringsnemnda i Oslo. Fargerike faner fra hvert laug var oppstilt i trappen for å hylle de nye svennene, og scenen var pyntet med kreative blomsterdekorasjoner laget av elever og praksiskandidater ved Blomsterdekoratørenes opplæringskontor. Nydelig musikk ved elever fra Foss videregående skole bidro til den høytidelige stemningen.

Jwan fikk fagbrev i Kontor- og administrasjonsfag etter å ha vært lærling i to år ved Oslo VO Sinsen. Jwan jobber nå som vikar i resepsjon hos oss, til glede for både deltakere og ansatte. Vi gratulerer!