Eksamen

I norsk hovedmål på Vg3 i fag for studiekompetanse er det obligatorisk eksamen. Eksamenen på våren avvikles i mai og juni for årskurs og for halvårige vårkurs. Eksamenen på høsten avvikles hovedsakelig i november og desember.

Dersom du trekkes ut til eksamen, vil du få informasjon om dette fra skolen. Eksamenen på våren avvikles i mai og juni for årskurs og for halvårige vårkurs. Eksamenen på høsten avvikles hovedsakelig i november og desember.

Informasjon om muntlig eksamen (112 KB)

Informasjon om skriftlig eksamen (266 KB)

Eksamen VÅR 2019

Offentliggjøring av eksamenstrekk våren 2019 vil bli gjort i auditoriet, og deretter lagt i Portalen samt hengt opp utenfor resepsjonen.

Offentliggjøring av skriftlig eksamenstrekk (studiekompetanse + yrkesfag) er onsdag 15. mai kl. 09.00. Den skriftlige eksamensperioden pågår i uke 21-22. For datoer for de spesifikke fag, vennligst se oversikt som henger på eksamenstavlen utenfor resepsjonen.

Offentliggjøring av muntlig eksamenstrekk i fag for studiekompetanse er onsdag 12. juni kl. 09.00. Forberedelsesdag er torsdag 13. juni og eksamensdag er fredag 14. juni. 

Offentliggjøring av muntlig eksamenstrekk for yrkesfag er mandag 17. juni kl. 09.00. Forberedelsesdag er tirsdag 18. juni og eksamensdag er onsdag 19. juni. 

Har du spørsmål om eksamen ved Oslo Voksenopplæring Sinsen, kan du kontakte:
Annika Ekås, eksamensansvarlig  
Epost: Annika.Ekas@ude.oslo.kommune.no  
Tlf: 90362145

Bananer til deltakere på eksamensdagen

Bananer